Δραστηριότητες

Στο εργαστήρι, μπορούν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να απολαύσουν πρωτότυπα εικαστικά προϊόντα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του καθενός. Για αυτό το λόγο η ομάδα του canvas έχει να σας προτείνει τα παρακάτω:
Party:
 Η ομάδα του onthecanvas αναλαμβάνει τη διεξαγωγή πάρτι στο χώρο του εργαστηρίου όσο και σε χώρο επιλογής σας.
Family courses:
Διαλέξτε το αγαπημένο σας θέμα και ελάτε να ζωγραφίσετε μαζί με τον μπαμπά, τη μαμά, τα αδέρφια και ρωτήστε μήπως θέλει και η γιαγιά με τον παππού. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα , δημιουργικά και καλλιτεχνικά.
Private classes:
Αν σας αρέσει να ζωγραφίζετε μόνοι σας , σε ένα ήρεμο, δημιουργικό περιβάλλον διαλέγοντας τη μουσική που σας αρέσει , ελάτε να δημιουργήσετε στο χώρο του canvas.

 

Gift cards:
Έχει γενέθλια ή γιορτή η καλύτερή σας φίλη και δεν ξέρετε τί δώρο να της κάνετε; Η ομάδα του canvas θα σας βοηθήσει να της φτιάξετε προσωποποιημένη κάρτα δώρου απολαμβάνοντας μαθήματα ζωγραφικής. Ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο!!!!!

 

Friend courses:
Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να φτιάξετε το δικό σας γκρουπάκι ζωγραφικής. Στο χώρο του canvas  θα περάσετε ευχάριστα με τους φίλους σας , γνωρίζοντας καλύτερα τις δημιουργικές σας δεξιότητες.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο